HOOFDSTELLEN

Zoveel paarden, zoveel hoofden …
Een smalle neus of een heel brede, een lang of kort hoofd, oren die dicht bij elkaar of juist verder uit elkaar staan. Geen paardenhoofd is hetzelfde. Het gebeurt maar al te vaak dat een standaard hoofdstel niet op alle punten goed om een paardenhoofd past.

 

Stel je anatomische hoofdstel samen
Bridle2Fit is een uniek concept, waarbij een hoofdstel wordt samengesteld uit verschillende losse onderdelen.  Deze onderdelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diverse uitvoeringen. De ontwerpen zijn gebaseerd op de anatomie van het paard, waardoor de pasvorm en de padding optimaal tot hun recht komen. Comfort voor het paard staat voorop, maar door de verschillende uitvoeringen is een hoofdstel ook naar eigen smaak samen te stellen. Er is keus uit de basiskleuren zwart, havanna en australian nut, mat of lak, verschillende kleuren onderlegging, plat of rondgenaaid, en veel verschillende frontriemen …
Bridle2Fit heeft eveneens verschillende bijpassende stang- en trensteugels.

 

 

Een passend hoofdstel met korting
Voor een optimaal passend hoofdstel is het verstandig om een expert in te schakelen. De Peertil is reseller van Bridle2Fit. We komen op locatie om een hoofdstel aan te meten. Zo kan een hoofdstel op maat en naar eigen smaak samengesteld worden. Een hoofdstelconsult kost 35 euro. Bij aanschaf wordt korting gegeven op de hoofdstel-onderdelen.

Het hele assortiment is te vinden op de site van Bridle2Fit.

En mocht je het toch nog anders willen …
Bij De Peertil kun je hoofdstellen of onderdelen daarvan naar wens en op maat laten maken. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of via info@depeertil.nl.